Més bàsquet

Ricky ja està entre els grans

NBA. El base del Masnou cobrarà 55 milions de dòlars les properes quatre temporades després de signar una millora i ampliació del seu contracte amb els Minnesota Timberwolves

Tant cobres, tant vals. No és una màxima definitiva, però sí una llei no escrita
a l'NBA, la millor lliga del món, que des d'ahir té entre els seus millors bases –si més no per aquest teorema– Ricky Rubio. I és que el base cobrarà les properes quatre temporades 55 milions de dòlars amb els Minnesota Timberwolves.

L'acord es va signar a darrera hora –el termini finalitzava el dia 31– després de dos mesos de negociacions. Amb aquesta ampliació de contracte,
lògicament el català ja no serà agent amb restriccions a final d'aquesta temporada, després de convertir-se en el jugador que guanyarà més de la plantilla, per sobre de Nikola Pekovic.

La franquícia aposta definitivament pel geni del Masnou després de la marxa de Kevin Love, la qual cosa també suposarà evidentment un augment de pressió sobre el encara jove director de joc dels Wolves. “Et paguen més, per la qual cosa t'ho has de guanyar. Has de demostrar per què cobres aquests diners. Evidentment hi haurà una pressió extra. Vull ser més líder i portar aquest equip al següent nivell, per la qual cosa seguiré treballant per millorar el meu joc”, ha declarat Rubio en un comunicat.

Marc imposa la seva llei

Nova exhibició de Marc Gasol en el seu segon partit, en aquest cas a Indiana. Els Grizzlies es van imposar a domicili als Pacers i el pivot català va ser el segon millor anotador del seu equip amb 20 punts, a més d'agafar sis rebots, donar dues assistències, robar dues pilots i posar dos taps.

En la resta de la jornada, en la victòria dels Clippers en el duel a Los Angeles, Blake Griffin va fer 39 punts, mentre que el base dels Suns Isiah Thomas va ser el botxí dels campions Spurs amb 23 punts. Als Kings, Rudy Gay va maltractar els Blazers anotant 40 punts.

Debut a Chicago i aniversari de Pau amb derrota

L'estrena de Pau Gasol
al United Center va topar amb el Rei. Un immens LeBron James va esmenar la primera derrota en el seu retorn a casa seva davant els New York Knicks dissabte a la matinada amb un triomf a la pròrroga davant els Chicago Bulls. L'assaig d'hipotètica final de l'est va ser tot un espectacle en què Pau, que complia 13 anys del seu debut a la lliga amb els Memphis Grizzlies, va aportar 15 punts, nou rebots i sis taps, algun d'espectacular sobre Love. Però LeBron va ser LeBron i va acabar decidint amb 36 punts i vuit rebots. L'esglai més gran per a l'afició local va ser l'esquinç de turmell de Derrick Rose.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)