Més bàsquet

Ricky Rubio ja està entre els grans de la Lliga

NBA. El base cobrarà 55 milions de dòlars les properes quatre temporades després d'ampliar el seu contracte amb els Wolves

Tant cobres, tant vals. No és una màxima definitiva, però sí una llei no escrita
en l'NBA, la millor lliga del món, que des d'ahir té entre els seus millors bases –si més no per aquest teorema– Ricky Rubio. I és que el base cobrarà les properes quatre temporades 55 milions de dòlars amb els Minnesota Timberwolves.

L'acord es va signar a darrera hora –el termini finalitzava el dia 31 d'octubre– després de dos mesos de negociacions entre el club i l'agent. Amb aquesta ampliació de contracte, lògicament el català ja no serà agent amb restriccions a final d'aquesta temporada, després de convertir-se en el jugador que guanyarà més de la plantilla, per sobre de Nikola Pekovic.

Marc imposa la seva llei

Nova exhibició de Marc Gasol en el seu segon partit, en aquest cas a Indiana. Els Grizzlies es van imposar a domicili als Pacers i el pivot català va ser el segon millor anotador del seu equip amb 20 punts, a més d'agafar sis rebots, donar dues assistències, robar dues pilots i fer dos taps.

Derrota de Pau en el debut a Chicago

L'estrena de Pau Gasol
al United Center va topar amb el rei. Un immens LeBron James va esmenar la primera derrota en el seu retorn a casa seva contra els New York Knicks dissabte a la matinada amb un triomf en la pròrroga contra els Chicago Bulls. L'assaig d'hipotètica final de l'est va ser tot un espectacle, en què Pau, que complia 13 anys del seu debut a la lliga amb els Memphis Grizzlies, va aportar 15 punts, nou rebots i sis taps, algun d'espectacular sobre Love. Però LeBron va ser LeBron i va acabar decidint el partit amb 36 punts i vuit rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)