FCBQ

Triomf ajustat i sofert del GEiEG

ASFE 59


GEiEG 61

GEiEG: Gallegos (10), Peñarrubia (5), Roig (4), Masó (6) i González (8) –cinc inicial–; Teixidó (6), Jou (7), Moreno (1), Ramió, Pairó (5), Sargatal i Xargay (9). 8 triples: 3 Gallegos, 2 Teixidó, 1 Jou, 1 Peñarrubia i 1 Roig. 15/27 en tirs lliures. 21 faltes. ASFE: Muns (2), Teixidor (17), Giménez (10), García (11) i Cuenca –cinc inicial–; Smith (6), Martí, Rosell (2) i Santamaría (11). 5 triples: 3 García, 2 Teixidor. 12/24 en tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 22-21, 15-17, 9-10 i 15-11. COMENTARI: Treballat i sofert quart triomf del GEiEG contra un Asfe Sant Fruitós que va tenir el triple de la victòria a les mans de Teixidor a quatre segons del final. No va entrar la pilota i les de Carles Surís van aconseguir una nova victòria, en un matx ajustadíssim. El contraatac visitant va ser el principal problema a la primera meitat, en la qual el conjunt local va estar sempre en el partit gràcies al tir exterior. A la represa el GEiEG va controlar el ritme, va aprofitar el seu joc interior i va acabar assolint un triomf merescut.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció