ACB

Lliga Endesa

Capitans del poble rival

Marc Blanch i Víctor Sada, els dos capitans del MoraBanc Andorra, són de Badalona, curiosament seu del rival d'avui, el Fiatc Joventut

L'escorta va estar de premini a sènior al Sant Josep i el base va passar directament de les Escoles Minguella al Barça

Dues trajectòries i dues carreres que no tenen res a veure l'una amb l'altra. Víctor Sada, del Barça cap a Girona i retorn al Barça per fer un currículum a l'abast de pocs, i Marc Blanch, havent passat pel Sant Josep, el Bufalà, el Montcada, el Prat, el Mataró, el Gandia, l'Inca, el Mallorca, l'Estudiantes i el Menorca abans de trobar a Andorra el paradís de l'oportunitat. Són els dos capitans del MoraBanc Andorra i la casualitat ha volgut que tots dos siguin de Badalona. Més curiositats: cap dels dos ha jugat mai a la Penya, el rival contra el qual s'enfronten avui, tot i que el base no podrà jugar perquè ha estat operat d'una hèrnia discal que el tindrà tres mesos de baixa. Blanch, que té dos anys més que Sada, va estar en totes les categories inferiors del Sant Josep. Sada, de la Minguella al Barça. Tots dos comparteixen la passió pel bàsquet. Blanch parla de la seva capitania: “Em fa il·lusió, fa tres anys que vaig arribar i els tècnics van pensar que jo, per la trajectòria al club, pel coneixement del país i de la directiva, i el Víctor, per la seva experiència, érem una bona parella per ser-ho. També tenim la missió d'aixecar copes, de moment, però, no ho hem fet, però ho farem segur en el futur.” El base Víctor Sada viu una nova experiència: “Ser capità és un honor, i més sent nou a l'equip”, és una cosa d'equip i és ensenyar el que he après i poder transmetre-ho perquè l'equip funcioni millor i donar consells a la resta per ser més un equip.” Els dos coincideixen que aquesta plantilla té ambició: “A l'Andorra tots ens sentim importants, i hi ha molts jugadors que han tingut poques oportunitats.”

8
clubs
de diferència hi ha entre els que ha militat Víctor Sada (Barça, Girona i Andorra) i Marc Blanch (Sant Josep, Bufalà, Montcada, Prat, Mataró, Gandia, Inca, Mallorca, Estudiantes, Menorca i Andorra)
362
partits
de diferència han jugat en la lliga ACB Víctor Sada (373) i Marc Blanch (11). Amb el MoraBanc ho ha jugat tot i és important, a l'Estudiantes en va jugar cinc.
5
bases
haurà utilitzat Joan Peñarroya en els partits que haurà jugat l'Andorra. A banda de Víctor Sada, l'austríac Thomas Schreiner, Guillem Colom, David Navarro i l'últim fitxatge, Carles Bivià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)