FCBQ

L'ofici de La Bisbal resol el partit als darrers cinc minuts

LLIÇÀ 60

SOL GIRONÈS 72

SOL GIRONÈS BISBAL: Soler (4), Mitjà (13), Nieto (14), Frau i Macau (8) –cinc inicial–; Castillo (8), Poch (13), Vilà (5), Sabater (4), Oliva, Jacomet i Sansabrià (5). 7 triples: 3 Mitjà, 1 Castillo, 1 Nieto, 1 Vilà i 1 Sansabrià. 13/18 en tirs lliures. 20 faltes. LLIÇÀ D'AMUNT: X. Parera (12), Gómez (2), J. Parera (13), Fernández (15) i Sarasola (1) –cinc inicial–; Castro (2), Pastor (2), Vonna (13) i Dabad. 7 triples: 3 J. Parera, 2 X .Parera, 1 Hernández i 1 Vonna. 13718 en tirs lliures. 23 faltes. PARCIALS: 11-12, 23-19, 16-14 i 22-15. COMENTARI: No va ser fàcil la setena victòria de La Bisbal. Després d'una primera part igualada, el conjunt local va sortir amb força del descans, amb un 6-0. Els nou punts de marge del Sol Gironès van quedar en res al darrer quart, quan el Llicà d'Amunt va posar-se per davant al marcador després d'un 0-8. La veterania de Nieto i Macau va sorgir per resoldre el partit des del tir lliure.