FCBQ

El Mister Sofá venç a Quart

MISTER SOFÁ 73

QUART 60

QUART: Mora (4), Pantrigo (7), Bertran (10), Lozano (8), Jordi Carreras (3) –cinc inicial–; Guix, Jaume Carreras (1), Casadevall (8), Xavier Carreras (7) i Artacho (12). 1 triple: Pantrigo. 15/22 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Jordi Carreras. MISTER SOFÁ SANT NARCÍS: I. Valera (8), Paulí (8), Pujolràs (14), R. De Pedro (4), Lozano –cinc inicial–; Jiménez, Castro, Genover (1), Comellas (10), G. De Pedro (12), Carpinero (1) i D. Valera (2). 4 triples: 2 Comellas, 1 Paulí i G. De Pedro. 17/34 tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 14-8, 18-14, 13-17, 11-17 i 4-17. COMENTARI: El Mister Sofá va sortir victoriós de la pista del Quart en un partit amb dues parts ben diferenciades; la primera va ser per als locals i la segona per als visitants. En la pròrroga, els gironins van ser superiors al seu rival.