FEB

Superats en les alçades

EBA. Grup C. El Quart cau a Saragossa de manera incontestable, cedint el partit en un segon quart (26-9) sense resposta física per igualar la lluita pel rebot ni encert exterior (0/8 triples)

QUART51

OLIVAR67

El Quart va caure en la visita a la pista de l'equip vinculat del CAI (Lliga Endesa) de manera incontestable, incapaç d'igualar físicament el rival en la primera meitat.

Més concretament, en el segon quart, quan el conjunt gironí va veure com els aragonesos agafaven 13 rebots d'atac –al final, 26 defensius del Quart per 24 ofensius de l'Olivar–, un fet que els permetia jugar des de segones, terceres i quartes opcions de tir. Per postres, l'equip perdia pilotes i no tenia encert des de la llarga distància, errant els vuit triples intentats –10 al descans.

Tornant (40-19), la idea era competir cada possessió, demostrar caràcter i trobar fets que corroboressin la sensació que si bé l'Olivar era ahir físicament superior no ho era tant com per arraconar l'equip de la pista. I ho va fer, el Quart, igualant la batalla sota el cèrcol, fent circular millor la pilota, amb paciència, fet que va donar-li el triomf en els segons vint minuts (27-32).

El següent partit ja no serà fins d'aquí quinze dies, el 14 de desembre, en el primer duel entre els dos equips gironins, amb la visita de l'iSports Salt a Quart (19.30 h).

OLIVAR: Nesic (10), Pérez (3), Hidalgo (6), Alcalá (3) i Mendicote (5); Gràcia, Sants (2), Jaime, Legasa (7), Purls (5), Martí (23) i Bernacer (3). 22/52 de 2, 6/24 triples (2 Nesic i Martí i 1 Purls, Bernacer), 6/12 lliures, 53 rebots (15 Martí), 15 assistències (4 Pérez) i 79 de valoració (30 Martí). PISCINES ST. FELIU QUART: Jiménez (19), Bataller (3), Lozano (8), Camós (2) i Montiel (3); Puertas (5), Serra M. (2), Serra G. (3), Martorell i Vila (2). 15/41 de 2, 5/20 triples (3 Jiménez i 1 Bataller i Serra G.), 6/10 tirs lliures, 33 rebots (9 Lozano), 9 assistències (5 Bataller) i 42 de valoració (11 Lozano). PAR.: 14-10, 40-19; 56-37 i 67-51.