FEB

Un regal avançat al Nadal

EBA. Els d'Eric Surís guanyaven de 10 punts a menys de dos minuts pel final, però l'Andorra va remuntar amb quatre triples i sobre la botzina

ANDORRA 58

ISPORTS SALT 56

La sort no acompanya l'Isports Salt en aquesta primera volta. Quarta derrota en un final d'infart i quarta consecutiva. Els gironins van patir un buzzer beater amb la darrera safata del veterà Dani Marín, heroi del conjunt andorrà en dos minuts darrers de bojos.

Abans de la cistella guanyadora, els d'Eric Surís van deixar escapar una renda de 10 punts (54-44) a un minut i 50 segons pel final. Increïble. I és que els quatre triples seguits de l'esmentat Marín i Roger Lliteras van glaçar el pavelló de Salt i van provocar un final agònic, d'infart i d'autèntic malson.

Inici prometedor

Tot i les importants baixes dels exteriors titulars, Torrent i Espinosa, l'Isports va sortir amb empenta, aconseguint una bona renda de 10 punts. El poder interior visitant, amb Gabriel i Knezevic dominant la pintura va equilibrar el partit en el primer quart, en què l'equip de Carles Bofarull va tastar la defensa de zona.

No va canviar gaire el panorama d'intercanvi de cistelles al segon quart, en un partit a pocs punts. Després del 31-34 del descans, els locals van millorar molt les seves prestacions. Una defensa de zona va deixar en sis punts el Morabanc al tercer quart. En el darrer, van ser només quatre en vuit minuts. Gran feina. Però va arribar l'inexplicable remuntada i el drama. Amb empat a 56 a l'electrònic i 23 segons pel final, a la possessió clau, Fexas la va perdre i després va arribar la sentència sobre la botzina de Marín.

ISPORTS SALT: Bartrolí (3), Oliva (9), Agustí (4), Pascua (16) i Bover (5) –cinc inicial–; Geli (2), Nadal (4), Pujols (3), Busquets i Fexas (10). 14/36 de 2, 7/31 triples (3 Pascua, 2 Fexas, 1 Pujols i Bover), 7/10 tirs lliures. 42 rebots (10 BartrolÍ), 9 assistències (4 BartrolÍ) i 51 de valoració (13 Pascua). MORABANC ANDORRA: Lliteras (10), Fernández, Colom (9), De Oliveira (1) i Knezevic (6) –cinc inicial–; Galera (8), Malet (2), D. Marín (14), S. Marín (2) i Gabriel (6). 13/44 de 2, 8/24 triples (3 Lliteras, 2 Galera i D. Marín, 1 Colom), 8/13 tirs lliures. 43 rebots (10 Colom), 11 assistències (4 Galera) i 53 de valoració (11 D. Marín). PARCIALS: 14-14, 17-20 (31-34), 10-6 (41-40) i 15-18 (56-58).