ACB

La victòria té ‘bonus'

Lliga Endesa. Segons el desenllaç a Fuenlabrada, el MoraBanc se situarà a tres triomfs del descens o a un

Tot juga a favor del MoraBanc en una jornada ideal per comprar tranquil·litat. La victòria en una pista on hi ha guanyat tothom –però només el Barça amb autoritat– faria que l'equip andorrà obrís un forat de tres triomfs amb els llocs de descens. Per contra, perdre implicaria veure's amb un coixí mínim, just una victòria, respecte al penúltim. Per això la victòria d'avui té un bonus valuosíssim, tot i que no s'ha arribat ni al primer terç de la competició.

A més, l'equip de Luis Casimiro està cada cop més pressionat, després de gairebé dos mesos sense guanyar, i encara no podrà disposar del seu últim reforç, l'escorta Steve Burtt –un anotador de joc vertical que el segon pitjor atac de la lliga necessita amb urgència–, que no ha pogut ser inscrit.

També hi ha repte per al MoraBanc, que no ha tingut gaires bones sensacions lluny dels Pirineus. Si el Montakit no ha guanyat cap partit com a local, els andorrans no ho han fet en cap sortida, i l'última, a Tenerife, va deixar un mal regust de boca. Avui es trencarà alguna de les dues ratxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)