FCBQ

Al Quart se li fa llarg i de nit

EBA. Els de Delemus van ser molt inferiors sota cistella contra un Cornellà que va arribar a agafar 24 rebots més que el conjunt gironí

QUART 47

CORNELLÀ 73

Amb un 30% en tirs lliures i tirs de dos i amb un 2/14 en triples és ben difícil guanyar un partit. I més si no tens gairebé cap possibilitat en el rebot. Aquest és el quadre que va haver de patir un desencertat Quart a la pista del Cornellà. El conjunt local va agafar 24 rebots més. Massa.

Les diferències esmentades ja les va patir des del salt inicial l'equip de Marc Delemus. Els gironins van patir el domini d'Eduard Arqués, el millor del partit amb un doble doble notable: 13 punts i 15 rebots. Les sensacions no eren gens bones per als visitants, que després de perdre el primer quart per 11 punts de marge (26-15) es van enfonsar en el segon anotant només vuit punts. El -22 del descans (45-23) ja es va fer massa llarg per al Quart en una segona meitat en què no va millorar el punt de mira ni la capacitat sota els taulers.

Sense ja gaire en joc, el darrer període no va tenir gaire història al Parc Esportiu Llobregat, que va veure com el Quart encaixava la quarta derrota amb una gran sensació d'impotència.

CORNELLÀ: Luquero (12), Coll (2), Pilán, Salvo (5) i Hernández (9) –cinc inicial–; Villalón (2), Milán, Sese (15), Álvarez (15), Arqués (13) i Piedra. 12/28 de 2, 9/27 triples (3 Luquero, 2 Sese, Álvarez i Arqués), 22/28 tirs lliures. 52 rebots (15 Arques), 8 assistències i 71 de valoració (19 Arqués). QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (2), Camós (7), Montiel (4), Lozano (10) i Vila (3) –cinc inicial–; Masllorens (2), Bataller (2), Herrera (8), M. Serra (8) i Martorell (1). 16/53 de 2, 3/14 triples (1 Camís, Lozano i Serra), 6/19 tirs lliures. 28 rebots (6 Bataller), 6 assistències i 26 de valoració (11 Lozano). PARCIALS: 26-15, 19-8 (45-23), 13-8 (58-31) i 15-16 (73-47).