FCBQ

La mala sortida decideix

Copa Catalunya. La manca d'intensitat al primer quart va marcar un partit en la segona meitat del qual els d'Eloy Acedo van anar a remolc

ARTÉS 80

CESET 69

La derrota a casa del Ceset va tenir lloc en un partit marcat clarament per la sortida. La manca d'atenció i d'intensitat al primer quart va donar vida, i molta, a l'Artés.

El conjunt visitant va afrontar els minuts inicials controlant el ritme del partit i jugant amb comoditat en estàtic. El tir exterior també hi acompanyava i, ràpidament, els gironins es van veure perdent de 9 després del primer període. La manca de tensió va continuar al segon quart en els homes d'Eloy Acedo. Al Ceset els va costar molt de ficar-se dins el partit. El 31-44 del descans va fer reflexionar els gironins, que a la represa van sortir amb un altre aire. Amb un equip petit a pista, obligats per les baixes, hi va haver actitud i ritme, però no remuntada als minuts finals.

ONE CESET: Avilés (9), J. Fernández (1), Planas (4), Pou (20) i Muñoz –cinc inicial–; D. Fernández (8), Raves (14), Samsó (5), Boumaftha, Serrat (2), Torrent i Dube (6). 4 triples: 2 Pou, 1 Planas i D. Fernández. 17/32 en tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Pou ARTÉS: Sensat (11), Burguès, Balaguer (17), Portella (22) i Pujolreu (6) –cinc inicial–; Barrera (2), Posa, Jordà (9), Illa (13) i Oller. 9 triples: 3 Sensat, Portella, 1 Jordà, Illa i Balaguer. 19/34 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Pujolreu. PARCIALS: 18-27, 13-17, 14-15 i 24-21.