Més bàsquet

Vilablareix és l'escenari del trofeu Ramon Sitjà

Bàsquet. Tindrà com a plat fort el duel que enfrontarà l'equip juvenil del GEiEG de 1990, campió estatal, amb una selecció de jugadores grupistes

El bàsquet femení assumirà pes en el trofeu Ramon Sitjà d'enguany, que es farà aquesta tarda al pavelló de Vilablareix. L'acte central permetrà reunir tota la plantilla del GEiEG que va guanyar el títol estatal juvenil el 1990 a Salt, fita que encara ningú més ha assolit, tampoc en nois. L'equip el formaven Imma Casan, Nuri Bosch, Gemma Santed, Meritxell Buil, Mar Pérez, Sandra Ventura, Bea Vaquerizo, Alícia Benítez, Sandra Algueró, Sandra Arroyo i Leo Toral. Els tècnics eren Pepe Rodríguez –no hi podrà assistir– i Carles Surís. Aquest equip s'enfrontarà amb una selecció de jugadores del GEiEG de totes les èpoques. N'hi ha confirmades 29, amb la presència de les capitanes actuals, Laura Roig i Txell Xargay.

Abans, s'hauran jugat partits d'escoleta amb participació del Vilablareix i el GEiEG, i també partits de minis de les seleccions gironines de nois i noies. En aquest últim acte, s'hi ha tingut en compte que Ramon Sitjà va impulsar l'activitat de minibàsquet a la ciutat de Girona. El 1964, es van fer les primeres fitxes; per tant, s'han complert els 50 anys.

16.00 h
partits d'escoleta
17.00 h
seleccions gironines mini
18.30 h
GEiEG 1990 contra combinat GEiEG
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)