FEB

Contrastos en el retorn

EBA. Després de l'aturada, la lliga es reprèn amb la visita del Salt a la pista del líder imbatut i, demà, amb el Quart rebent el cuer

En la lliga EBA es reprèn aquest cap de setmana la competició, aturada des del 21 de desembre. És a dir, tres setmanes sense activitat per a un retorn que en el cas de l'iSports Salt i el Quart Piscines Sant Feliu serà contra equips ben diferents. En el cas del Salt (2-7), tercer per la cua, el joc arrenca avui (18.30 h) a la pista del líder imbatut (9-0), un Collblanc que fins ara ha demostrat que menja a part. És a dir, dia complicat per tallar la ratxa de sis derrotes consecutives en què està immers l'equip d'Eric Surís. Quant al Quart de Marc Delemus (5-4), el retorn serà demà a casa (19.30 h) contra el Castelldefels, el cuer (2-7). Un rival que, tot i haver acabat l'any amb triomf, no ha de ser un maldecap sempre que els gironins mostrin la seva millor versió –per exemple, la inapel·lable de l'últim partit a casa contra el Salt (95-63).

La 10a jornada

L'Hospitalet - Martorell

18 h

Arenys - El Olivar

18.15 h

Collblanc - iSports Salt

18.30 h

MoraBanc - Pardinyes

19.45 h

Sants - Cornellà

18 h (demà)

Santfeliu. - St. Nicolau

18.15 h (demà)

Quart - Castelldefels

19.30 h (demà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)