FEB

Efectivitat contra el cuer

EBA. Espectacular festival ofensiu per començar el 2015 d'un inspirat Quart, que va superar per primer cop els cent punts i que va finalitzar amb sis jugadors amb dobles dígits d'anotació

CASTELLDEF. 91

QUART 105

L'any nou va portar al municipal de Quart una autèntica pluja d'anotació. Rècord de la temporada per als locals, que van superar per primer cop els cent punts amb una gran exhibició ofensiva.

La gran efectivitat en atac ja es va veure des dels primers instants d'un partit en què els lesionats Lluís Martínez i Àlex Herrera eren baixa. Ritme d'anotació i bons percentatges en el tir. I no només dels de Marc Delemus. El 32-21 del final del primer quart ja anunciava una puntuació alta en el primer duel del 2015. En el segon, la mateixa dinàmica del conjunt gironí, amb 31 punts anotats i aportació col·lectiva. El Quart s'ho passava bé a la pista i ho feia passar bé al públic.

Amb 16 punts de renda (63-47), els locals no van afluixar, ni molt menys, en la represa. La fluïdesa en atac es va mantenir. Fins a 28 punts de marge va tenir el Quart en el tercer període, tot i la bona direcció del base visitant Torres. La lògica relaxació es va notar en el darrer quart, quan el cuer va maquillar el resultat amb un 0-13, però ni de bon tros va evitar la sisena victòria del Quart.

QUART P. SANT FELIU: Masllorens (23), Camos (7), Montiel (14), G. Serra (9) i Vila; Jiménez (12), Puertas (10), Bataller (13), M. Serra (11) i Martorell (6). 31/48 de 2, 10/26 de 3 (3 M. Serra, 2 Jiménez i Masllorens, 1 Bataller, Montiel i G. Serra), 13/16 t.ll., 33 reb. (7 Masllorens), 16 ass. (6 Vila) i 123 val. (31 Masllorens) CASTELLDEFELS: Torres (12), Pedrosa (11), Olmedo (14), Pérez (2) i Sanz (13); Barrera (6), Oliva (10), Moses (12), Lobato, Mbappe (4) i Mestres (7). 21/42 de 2, 10/16 de 3 (3 Sanz, 2 Oliva i Mestres, 1 Torres, Barrera i Pedrosa), 19/21 t.ll.. 22 reb. (4 Torres, Pérez i Mestres), 8 ass. i 83 val. (18 Torres). PARCIALS: 32-21, 31-26, 27-22, 15-22.