FEB

Recuperen el to

EBA. Sòlida actuació del Quart, que guanya en una pista complicada com la del Pardinyes i es resisteix a perdre contacte amb els de dalt

QUART74

PARDINYES60

La fortalesa del rival a casa convertia la cita en una revàlida per saber si el Quart podia encara reenganxar-se a dalt. I la resposta no va poder ser més clara.

Ja d'entrada, l'equip va sortir activat i Pau Vila era qui marcava la pauta amb la seva defensa i fent el que convenia per erosionar el Pardinyes: dividir i passar. L'encert local en el triple, quatre en el primer quart, va impedir que el Quart fes forat. En el segon, l'equip ja va patir més. Els lleidatans van incrementar el to defensiu i els de Marc Delemus van cometre l'errada d'abandonar el seu joc i fer abús del triple. I, sense encert ni possibilitat de tenir rebots ofensius, no era estrany que en la mitja part la truita s'hagués girat, encara que fos un -2.

Tot va canviar en tornar dels vestidors. Recuperant la intensitat defensiva i aturant el pick and roll del Pardinyes, va recuperar el ritme del duel i va assecar literalment el rival en el tercer quart, amb un parcial de 0-11. En l'últim, el Pardinyes va apostar per una defensa zonal, però el Quart no va perdre la serenor i fins i tot va poder eixamplar les diferències, fins als 17 punts. En el darrer minut, els locals van poder maquillar el resultat tímidament.

PARDINYES: López (12), Triginer (9), Gasqué (7), Solsona, Domingo (6) –cinc–; Ruiz (4), Vallverdú (3), Garcia (3), Villegas (3), Markovic (4), Tamames (7) i Rivas (2). 13/23 de 2, 9/28 triples (3 Triginer, 2 López, Vallverdú, Gasqué, Garcia i Markovic), 7/15 tirs lliures, 27 rebots (8 Domingo), 17 assistències (4 Triginer i Markovic) i 61 de valoració (14 López). QUART PISCINES SANT FELIU: Eric Jiménez (9), Puertas (3), Masllorens (16), Martí Serra (2), Vila (8) –cinc–; Bataller (12), Camós (7), Montiel (12), Lozano (5), Guillem Serra i Martorell. 23/36 de 2, 5/19 triples (2 Bataller, Jiménez, Camós i Montiel), 13/16 tirs lliures, 27 rebots (6 Masllorens i Lozano), 11 assistències (3 Masllorens i Vila) i 82 de valoració (21 Masllorens). PARCIALS: 15-20, 21-14 (36-34); 6-19 (42-53) i 18-21 (60-74).