FCBQ

L'encert desequilibra en els darrers tres minuts un derbi molt igualat

QUART 72

PALAMÓS 68

PALAMÓS: Juanola (15), Ureña (11), M. Latorre (5), A. Latorre (7) i Nicolás (10) –cinc inicial–; Rojas (7), Jordà (9), Martín (2) i Castelló (2). 2 triples: 1 M. Latorre i 1 A. Latorre. 14/23 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminats: Juanola i Ureña. QUART: Pantrigo (10), J. Carreras (3), Casadevall (7), X. Carreras (16) i Bertrán (8) –cinc inicial–; Guix, Mora, Artigues (10), Artatxo (2) i Gironés. 9 triples: 4 X. Carreras, 2 Pantrigo, 2 Artigues i 1 Bertrán. 15/19 en tirs lliures. 23 faltes personals. PARCIALS: 21-18, 11-17, 19-16 i 17-21. COMENTARI: El derbi disputat a Palamós va ser molt igualat, però el Quart va estar més encertat en la part final del partit. Amb un parcial de 4-12 en els darrers tres minuts, els visitants van remuntar el 64-60 advers en el darrer quart. I és que, ja des de l'inici, el marcador va estar molt ajustat. Des del salt inicial, i amb defenses individuals de tots dos equips, l'electrònic no va mostrar diferències importants. En el segon període, tres triples del Quart li van donar un 32-35 favorable al descans. En la represa, el Palamós va tornar a agafar la iniciativa i va marxar de quatre punts en el lluminós. Per mitjà de contraatacs, els visitants van remuntar i es van tornar a ficar en el partit. En el tram final i amb tots dos conjunts empatats, el Quart va gaudir de més encert, en especial Xavi Carreras, exjugador del Palamós, que va estar molt inspirat ahir des de 6,75 contra el seu exequip.