FCBQ

El Quart es fa fort a la Garrotxa

QUART 62

GARROTXA 49

GARROTXA SANTJOANENC: Luque, Freixes (3), González (18), Busquets (14), Grabulosa (6) –cinc inicial–; Ortiz (6), Olivas, Puigdevall, Mora (2), Marull i Grabulosa. 3 Triples: 2 Busquets i 1 Freixes. 10/20 en tirs lliures. 20 faltes personals. QUART B: J. Carreras (8), Pantrigo (10), J. Carreras (4), X. Carreras (18), Artacho (8) –cinc inicial–; Guix, Mora, Artigas (8), Lozano (2), Gironès, Casadevall (4) i Bertran. 7 triples: 3 X. Carreras, 2 Pantrigo, 1 J. Carreras i 1 Artigas). 13/21 en tirs lliures. 19 faltes personals. PARCIALS: 11-20, 10-13, 12-13 i 16-16. COMENTARI: El Garrotxa no es va poder emportar la victòria davant de la seva afició. Els garrotxins no van aturar un Quart que va dominar el partit de dalt a baix. A falta de quatre minuts, els de la Garrotxa es van posar a només set punts, però els visitants van saber aguantar la pressió i van acabar guanyant per 13 punts de diferència en el marcador.