Pluja de triples a Quart

EBA. Un total de 23 cistelles des de la línia de 6,75 van anotar tots dos equips en el que va ser el tercer triomf consecutiu dels de Delemus

ST. NICOLAU 73

QUART 82

Tercera victòria consecutiva d'un sòlid Quart Piscines Sant Feliu, en un partit en què hi va haver pluja de triples en les dues cistelles: 23 en total entre tots dos equips. Els de Marc Delemus van treballar el triomf des de la defensa i amb una bona circulació en el tram final de partit.

L'equip local va haver de patir des del salt inicial per poder treure endavant el matx. I és que tres triples consecutius del Sabadell Sant Nicolau van ser un primer avís de la feinada que hi havia per endavant. El 2-9 es va transformar en un incòmode 6-13 a meitat del primer període. Va ser llavors quan el Quart va dur a terme els ajustos defensius necessaris per canviar la dinàmica. Els punts d'Eric Jiménez, amb problemes al genoll, i Albert Masllorens també van ajudar per mantenir l'equip dins del partit al final del quart.

Montiel, providencial

L'inici del segon acte tampoc va transmetre bones sensacions als locals. El 26-33 va ser capgirat per la providencial sortida a pista d'Eduard Montiel, que va provocar el favorable 41-38 del descans.

Després de la represa, el Quart mantenia l'encert en el tir exterior (44% en triples) i millorava la defensa sobre Espuña gràcies a la feina de Lozano. Amb nou d'avantatge van afrontar els de Delemus el darrer període, en què els tirs lliures i Jordi Bataller van tancar la victòria.

QUART PISCINES SANT FELIU: Jiménez (13), Puertas (1), Masllorens (19), Camos (7) i Vila –cinc inicial–; Bataller (10), Montiel (17), Lozano (10), Serra (5) i Martorell. 17/30 de 2, 12/27 triples (4 Masllorens, 3 Jiménez, 2 Bataller, 1 Camos, Montiel i Serra), 12/19 tirs lliures. 33 rebots (9 Masllorens), 15 assistències (4 Bataller i Lozano) i 99 de valoració (23 Masllorens). SABADELL SANT NICOLAU: Espuña (24), Torres (5), Angelats (11), Moix (3) i Sabata (7) –cinc inicial–; Sobrepera (7), Wilson (6), López (8), Abella (2) i Clotet. 17/35 de 2, 11/24 triples (3 Angelats, 2 Wilson i López, 1 Espuña, Torres, Moix i Sabata), 6/13 tirs lliures. 29 rebots (7 Espuña i Sabata), 11 assistències (3 Angelats) i 59 de valoració (23 Espuña). PARCIALS: 20-22, 21-16 (41-38), 21-15 (62-53) i 20-20 (82-73).