FCBQ

El Quart continua pujant

EBA. La quarta victòria consecutiva, ahir en la pròrroga, fa que els de Marc Delemus comparteixin ja la tercera posició amb l'Hospitalet i el Sabadell

QUART 85

HOSPITALET 78

Cinquè triomf en els darrers sis partits del Quart Piscines Sant Feliu, que irromp definitivament a la zona VIP de la lliga després d'igualar en la tercera posició, precisament, el rival d'ahir, l'Hospitalet, i el Sabadell Sant Nicolau.

Va ser en la pròrroga i amb prou patiment. Però al final l'11/20 en triples i la gran actuació en el temps extra de Bataller van pesar, i molt, en l'ajustada victòria. I en un partit que no pintava gairebé a la primera meitat. La intensa sortida dels locals va desbordar un Quart massa tou en els primers minuts de tempteig. Gabi Díaz portava la veu cantant i el rebot era de domini sabadellenc. 19 a11 era el balanç en captures al descans.

Esbroncada necessària

Amb 37-25, el pas pels vestidors al descans va anar de meravella a l'equip de Marc Delemus. La obligada esbroncada del tècnic va donar els seus fruits. També van ajudar els tres triples inicials de Bataller, Masllorens i Vila en la represa. El Quart, més agressiu, tornava a estar viu. La defensa visitant va apujar les seves línies de passada i va millorar, sobretot en el rebot.

Tot i la recuperació de sensacions, el Quart va continuar al darrere en el marcador en l'últim període. La diferència, d'entre quatre i cinc punts, no permetia completar la remuntada. Amb sis punts de desavantatge i un minut i mig per endavant va aparèixer Eric Jiménez per forçar la pròrroga. Tres triples seus van fer que arribés el temps extra. Uns cinc minuts afegits en què l'ofici de Bataller, amb un triple letal, va decidir. Amb el 72-79, l'Hospitalet ja no va poder evitar la derrota.

La propera (08-02-15)

Andorra B-Martorell; Santfeliuenc-Quart; L'Hospitalet-JAC Sants; Sant Nicolau-Collblanc; Pardinyes-Arenys; Castelldefels-Olivar; Cornellà-Isport Salt

L'HOSPITALET: Salto (10), Bayo (13), Acosta (6), Reina (6) i Díaz (24) –cinc inicial–; Moreno, Solé (9), Gómez (7), Guía (2) i San Epifanio (1). 20/45 de 2, 3/24 triples (1 Solé, Salto i Bayo), 29/34 tirs lliures. 46 rebots (10 Bayo i Díaz), 12 assistències (3 Salto i Díaz) i 83 de valoració (29 Díaz). QUART PISCINES SANT FELIU: Masllorens (18), Bataller (12), Camos (4), Montiel (16) i Lozano (10) –cinc inicial–; Jiménez (15), Puertas (2), M. Serra (2), G. Serra, Martorell (3) i Vila (3). 21/52 de 2, 11/20 triples (3 Jiménez, 2 Masllorens, Bataller i Montiel, 1 Martorell i Vila), 10/15 tirs lliures, 38 rebots (10 Masllorens i Bataller), 9 assistències (5 Bataller) i 75 de valoració (24 Bataller). PARCIALS: 19-14, 18-11 (37-25), 15-25 (52-50), 18-20 (70-70) i 8-15 (78-85).