FCBQ

El tercer període acaba d'enfonsar un fluix Quart

LLIÇÀ D'AMUNT 69

QUART B 51

QUART B: Jaume Carreras (2), Pantrigo (11), Casadevall (5), Xavi Carreras (5) i Artacho (4) –cinc inicial–; Mora (5), Artigas (2), Jordi Carreras (8), Bertrán (9). 5 triples: 2 Bertrán, 1 Casadevall, 1 Jordi Carreras i 1 Xavi Carreras. 9/12 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Jordi Carreras. LLIÇÀ D'AMUNT: Dabad (6), Gómez, Hernández (6), Sarasola (7) i J. Parera (17) –cinc inicial–; X. Parera (7), Castro (9), Alonso (2), Vonna (7) i Mondéjar (8). 3 triples: J. Parera. 20/24 en tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 11-14, 14-17, 10-24 i 16-14. COMENTARI: Partit fluix a casa del segon equip del Quart, que va veure com el Lliçà d'Amunt anava ampliant les diferències en els dos primers períodes de l'enfrontament. Però el pitjor va arribar després del descans. Un parcial de 17-0 en el tercer quart va donar als visitants un avantatge de 24 punts (27-51). El marge ja va ser massa per al conjunt local, que, tot i intentar-ho, no va tenir cap possibilitat en el darrer quart d'assolir una remuntada històrica. Va ser la desena derrota de la temporada dels gironins, en aquest cas contra un rival directe, que ara ocupa la sisena plaça en la classificació.