FCBQ

El Quart es veu superat en la segona meitat

QUART B68

SANTA COLOMA84

SANTA COLOMA DE GRAMENET: Sánchez (14), Ruiz (23), López (18), Villalonga (6), Jiménez (17) –cinc inicial–; Farré, Mate (3), Caballero, Torres, Gómez (3) i Arredondo. 8 triples: 4 Ruiz, 2 Jiménez, 1 Gómez i Mate. 16/21 tirs lliures. 14 faltes. QUART B: Pantrigo, Artigas (4), Jordi Carreras (9), Xavier Carreras (3), Artacho (12) –cinc inicial–; Mora (10), Jaume Carreras (3), Lozano (5), Casadevall (11) i Bertran (11). 9 triples: 3 Bertran, 2 Jordi Carreras, 1 Mora, Artigas, Casadevall i Xavier Carreras. 5/14 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 18-16, 9-19, 27-18 i 30-15. COMENTARI: El partit va tenir dues parts ben diferenciades. En la primera, el Quart va atacar amb ordre i en defensa no va donar opcions al joc exterior del Santa Coloma. En la segona meitat, però, tot va canviar. Els locals, molt motivats, van jugar un gran tercer període i van capgirar el resultat. El darrer període no va tenir història i els locals, amb 5 triples, van arribar al final del partit amb la màxima diferència, que no evidenciava la realitat de l'enfrontament.