FEB

En van 5 de seguides

EBA. El Quart ja és tercer en solitari després de tornar a sumar gràcies a l'ofici i els punts de Jiménez en un partit lleig, travat i amb pocs punts

QUART 61

SANTFELIU. 52

I ja van cinc victòries consecutives, una trajectòria immaculada des d'inici d'any que, després de l'últim triomf d'ahir, porta el CB Quart a la tercera plaça, ja en solitari. És el que té no conèixer la derrota en tot un 2015 que fins ara està sent una benedicció per als de Marc Delemus.

La cinquena no va ser un tràngol fàcil. En un partit travat, amb poc punts, els gironins van saber moure's millor. La Ciutat Esportiva Joan Gamper va oferir un primer quart tens, en què les defenses es van imposar (6-9). Els 2x1 dels locals anul·laven Masllorens i companyia. Va ser en el segon quan, amb el contraatac, el Quart es va avançar de 10 punts (13-23). A la represa Guirao va assumir el lideratge i el Sanfeliuenc va quedar a 2 punts a l'equador del 3r període. El control del rebot i Camós van fer que el Quart tornés a obrir bretxa. Quan el partit semblava resolt, quan faltaven menys de 2 minuts per al final, el conjunt local es va posar a 3 punts. Jiménez, amb l'únic triple, va refer la situació i Bataller, del tir lliure, va tancar un triomf d'ofici.

La propera (15-02-15)

Martorell-Cornellà; Isport Salt-Castelldefels; Olivar-Pardinyes; Arenys-Sant Nicolau; Collblanc-L'Hospitalet; JAC Sants-Santfeliuenc; Quart-Andorra B.

SANTFELIUENC: Sanmartín (4), Camí, Guirao (18), Farfán (13) i Expósito (6) –cinc inicial–; Francesc (3), Gómez (2), Barbosa, Mendoza, Reyes i Fernández (6). 12/40 de 2, 7/21 triples (4 Guirao, 2 Farfán, 1 Francesc), 7/9 tirs lliures. 36 rebots (10 Fernández), 12 assistències (3 Camí, Guirao i Expósito) i 38 de valoració (21 Guirao). QUART PISCINES SANT FELIU: Jiménez (12), Puertas (2), Masllorens (6), Bataller (6) i Martínez –cinc inicial–; Camos (10), Montiel (8), Miquel (9), Serra (4), Martorell i Vila (4). 23/58 de 2, 1/9 triples (1 Jiménez), 12/18 tirs lliures, 33 rebots (8 Miquel), 10 assistències (3 Bataller) i 59 de valoració (16 Bataller). PARCIALS: 6-9, 13-18 (19-27), 19-20 (38-47) i 14-14 (52-61).