FCBQ

L'Arbúcies sentencia en l'últim segon de la pròrroga

ARBÚCIES 68

QUART 66

QUART: Jaume Carreras (2), Jordi Carreras (9), Casadevall, Xavi Carreras (15) i Bertran (2) –cinc inicial–; Gironès (16), Pantrigo (5), Lozano (10) i Molina (7). 9 triples: 3 Gironès, 3 Jordi Carreras, 2 Xavi Carreras, 1 Pantrigo. 15/22 en tirs lliures. 22 faltes. ARBÚCIES: Noguera (5), Pires (25), Sánchez (4), Solà (7) i Samara (2) –cinc inicial–; Juvanteny (3), Vila (5), Condom (3), Masnou (12) i Canaleta (2). 9 triples: 4 Pires, 2 Masnou, 1 Vilà, 1 Solà i 1 Condom. 9/16 en tirs lliures. 25 faltes. Eliminat: Colom. PARCIALS: 7-19, 12-15, 15-6, 20-14 i 12-14. COMENTARI: Mal partit del Quart, a casa, contra l'Arbúcies. Els locals van reaccionar en la segona part després d'una primera amb molt de desencert. En una pròrroga amb molt d'encert, l'Arbúcies es va imposar anotant en el últim sospir de l'encontre. Els quartencs, amb aquesta, encadenen tres derrotes consecutives.