Cada cop més forts

EBA. Sisè triomf consecutiu del Piscines Sant Feliu, que es manté tercer en solitari i invicte el 2015 després d'anotar ahir 14 triples

ANDORRA B 84

QUART 94

I ara ja en són sis. Aquest Quart encara no sap el que és perdre el 2015. Una ratxa excel·lent que, amb el sòlid i còmode triomf d'ahir, confirma la tercera plaça en solitari dels de Marc Delemus.

El 0-5 inicial i la zona 2-3 dels andorrans no van intimidar gens ni mica un conjunt sobrat d'autoestima. De fet, la resposta va ser contundent. Un 15-0 amb dos triples de Masllorens, que obligava Bofarull a passar a individual. La millor sort per als visitants va ser ficar dos triples en el darrer minut per tancar un primer quart espectacular i obert (25-23).

Però les sensacions, com el cotó, no enganyen. Els contraatacs de Camós i la defensa sobre Colom van trencar el marcador, i al descans els locals ja manaven per 10 punts. En la represa, l'intercanvi no va beneficiar l'Andorra, que va patir un festival de triples. Tres de Jiménez en l'inici de l'últim quart i tres de Serra van donar un +22 (86-64) a cinc del final. Amb tot sentenciat, l'Andorra va maquillar el resultat, però no va poder canviar el guió.

La propera (22-02-15)

Quart-Martorell; Andorra B-JAC Sants; Santfeliuenc-Collblanc; L'Hospitalet-Arenys; Sant Nicolau-Olivar; Pardinyes-Isport Salt; Castelldefels-Cornellà

QUART PISCINES SANT FELIU: Masllorens (12), Montiel (14), Lozano (4), Serra (17) i Vila (7) –cinc inicial–; Jiménez (24), Bataller (7), Camos (9) i Martorell. 19/33 de 2, 14/29 triples (5 Jiménez i Serra, 2 Masllorens, 1 Montiel i Vila), 14/21 tirs lliures. 30 rebots (5 Masllorens), 17 assistències (5 Bataller) i 102 de valoració (28 Jiménez). MORABANC ANDORRA B: Malet, Colom (10), Fernández (10), S. Marín (7) i Gabriel (25) –cinc inicial–; Bartolomé, Isern (2), Galera (3), Lliteras (11), D. Marín (2), De Oliveira (3) i Knezevic (11). 27/53 de 2, 5/15 triples (1 Galera, Lliteras, Fernández, Colom i S. Marín), 15/22 tirs lliures. 31 rebots (10 Gabriel), 12 assistències (3 Colom) i 73 de valoració (38 Gabriel). PARCIALS: 25-23, 26-18 (51-41), 18-15 (69-56) i 25-28 (94-84).