El Cellera s'endú el derbi en una gran segona part

1a catalana

QUART 61

CELLERA 74

CELLERA: M. Adrián (2), Ballell (18), Williams (22), Barro (2) i Snyder –cinc inicial–; Puig (1), Obré (5), Castillo (2), Peruga (7), Champagne (15). 7 triples: 4 Ballell, 3 Williams. 11/15 t. ll. 15 faltes. QUART: J. Carreras (6), Pantrigo (4), Lozano (15), X. Carreras i Bertrán (9) –cinc inicial–; Mora (11), Molina (9), Casadevall (7). 6 triples: 2 J. Carreras, 2 Mora, 1 Molina i 1 Bertran. 9/16 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 15-21, 17-23, 18-11 i 21-6. COMENTARI: El partit era clau per als dos equips gironins, que es volen allunyar del descens. Tots dos van sortir al màxim, però va ser el Quart qui va donar una lliçó de joc en els dos primers períodes. També va ajudar l'erràtica defensa en zona dels locals, que va fer aigües davant d'un encert espectacular dels visitants. El Quart va arribar a guanyar de 21 i al descans dominava per 12 (32-44). En el segon temps el Cellera va defensar amb pressió a tota pista. I va donar fruits. Williams i Ballell van reduir diferències fins a l'empat als tres minuts del darrer quart. El Cellera se'n va anar de 13, va sentenciar el matx i va poder superar l'‘average' de l'anada.