FCBQ

El Quart es passeja contra un Sant Gervasi inofensiu

S. GERVASI 42

QUART B 71

QUART B: Mora (6), Jaume Carreras (2), Molina (9), Artacho (8) i Bertran (8) –cinc inicial–; Pantrigo (6), Lozano (12), Jordi Carreras, Casadevall (12) i Xavi Carreras (8). 4 triples: Bertran, Xavi Carreras, Molina i Lozano. 13/16 en tirs lliures. 19 faltes. SANT GERVASI: Villanueva (4), Montes (2), Llanguas, Torrents (9) i Tarifa (2) –cinc inicial–; Dam (3), Vukmirika (5), Díaz (10), Arboix, Crespo (3) i López (4). 4 triples: 2 Díaz i 1 Dam, 1 Vukmirika. 12/25 en tirs lliures. 22 faltes personals. PARCIALS: 17-6, 17-13, 20-11 i 17-12. COMENTARI: Partit tranquil i plàcid del Quart B contra un rival que havia guanyat vuit dels deu últims partits. Des del començament l'equip gironí, amb un bon joc col·lectiu i una bona defensa, va anar augmentant unes diferències al marcador que van arribar a un màxim de 32 punts (69-37) a dos minuts del final d'un matx en què el Sant Gervasi mai va tenir cap possibilitat.