Victòries locals del Ripoll i el Salt i derrotes ajustades de Bescanó i Farners

Julià (16), Gironès (9), Angelats (26), Costa (14), Fatty (2) –cinc inicial–; Ribas, Vila (5), Masachs, Moret (2), Beachy (7) i Cook (2). 3 triples: 2 Julià i 1 Vila. 25/30 tirs lliures.
Relats (8), O. Cruells (7), Garcia (11), E. Cruells (12), Cullell (10) –cinc inicial–; Marín (3), Guerra (6), B. Colominas (3), Parra (3), Rigioni, Rey (8) i M. Colominas (12). 11 triples: 3 Garcia, 2 Cullell, 2 Guerra, 1 Relats, Marín, B. Colominas i O. Cruells. 12/20 tirs lliures.
PARCIALS:
22-21, 21-22, 17-27 i 22-16.
COMENTARI:
Nova derrota del Bescanó a la seva pista contra el Sant Celoni. Tot i les nombroses baixes que presentava l'equip local, va tenir opcions de victòria fins al final, però finalment, i a l'últim segon, la cistella després de rebot de Parra va ser suficient pels barcelonins. Cal destacar l'elevat encert dels visitants en el seu llançament exterior, amb 11 triples i un elevat percentatge d'encert.
81
SALT B:
Ferragut (20), Piqueras (6), Mateu (26), Anglada i Gorga (6) –cinc inicial–; Portaló, Jose, Macalou (10), Barnada (4), Bonaventura (6) i Prats (3). 9 triples: 4 Mateu, 2 Ferragut, 2 Bonaventura, 1 Prats. 7/12 en tirs lliures. 14 faltes.
73
CASSANENC:
Ferrer (14), Fernández (6), Rocha (4), Ibanco (5) i Ayach (15) –cinc inicial–; Mohamed (8), Fisher (17), Xifre (4). 3 triples: Fisher. 10/14 en tirs lliures. 17 faltes.
PARCIALS:
20-16, 23-24, 26-10 i 12-23.
COMENTARI:
Victòria més o menys cómoda dels locals en un partit igualat a la primera meitat. Va ser a la represa quan els gironins van trencar el partit amb un parcial de 26-10. Al darrer periode va arribar la clàssica relaxació pel domini al marcador. A un minut pel final i només sis punts d'avantantge, els homes d'Oriol Verdés van haver de sentenciar des del tir lliure.