FEB

El Quart no pot assaltar Sants

EBA. Sense Eric Jiménez i contra un rival molt més intens, els jugadors de Marc Delemus van perdre per primer cop aquest any

QUART 60

JAC SANTS 68

Tard o d'hora havia d'arribar. És la llei de l'esport i ningú se'n salva. El Quart Piscines Sant Feliu, que arribava amb una ratxa immaculada, no ha estat l'excepció. Els gironins van perdre ahir a Sants el primer partit del 2015 contra un rival directe en la classificació, molt intens i concentrat.

Des del salt inicial el JAC Sants va mostrar la seva fam de victòria. Els de Marc Delemus van encaixar un 13-4, desbordats per la gran sortida local. L'absència d'Eric Jiménez per motius laborals tampoc no va ajudar al Quart a competir amb garanties. Tot i les pèrdues i les males decisions, els visitants van poder tancar el primer quart amb vida. En el segon van competir més i millor, tot i els tres triples inicials de Pagès. Al descans hi havia vida (36-32).

L'equip de Miki Larraz va mantenir aquest marge en la represa i en l'últim quart la cosa es va ajustar de valent. La zona visitant i l'eliminació de Pagès hi van ajudar. Però el nefast percentatge en tirs lliures (45%) no va donar possibilitats al Piscines Sant Feliu. En va fallar cinc de seguits en un moment clau i el Jac no va perdonar.

JAC SANTS: Belver (2), Chica (18), Soto (13), Vázquez (5) i Pérez (12) –cinc inicial–; Fernández, Pagès (14), Tamayo i Cuenca (4). 23/36 de 2, 5/19 triples (4 Pagès, 1 Vázquez), 7/10 tirs lliures. 32 rebots (10 Pérez), 13 assistències (4 Cuenca) i 71 de valoració (18 Chica). QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (2), Masllorens (13), Camos (9), Montiel (6) i Vila (7) –cinc inicial–; Bataller (14), Lozano (3), M. Serra (6) i G. Serra. 18/37 de 2, 5/14 triples (2 M. Serra, 1 Bataller, Camos i Montiel), 9/22 tirs lliures, 21 rebots (6 Masllorens), 3 assistències (3 Bataller) i 37 de valoració (18 Bataller). PARCIALS: 18-13, 20-19 (38-32), 18-17 (56-49) i 12-11 (68-60).