FEB

Massa líder a la recta final

EBA. El millor equip de la lliga va decidir amb ofici i qualitat en els darrers dos minuts de partit, en què un Quart esgotat va prendre males decisions

collblanc 87

QUART 81

Va ser una festa, però sense premi final. I és que la grossa hauria estat doblegar tot un líder i gran dominador de la categoria les dues darreres temporades. L'Aracena Collblanc, això sí, no va poder sentenciar fins al final contra un Quart Piscines Sant Feliu competitiu i lluitador.

La solvència i trajectòria d'enguany de l'equip gironí ja va quedar palesa des del salt inicial. Igualtat, alternances en el marcador i cercant avantatges a l'exterior per part dels locals sobre un gran rival que sol enfonsar el contrari amb el domini de Javi Rodríguez i Óscar Andrés dins la zona. Es va mantenir el marge estret fins a cinc minuts del descans (31-34). Va ser quan les rotacions d'uns i altres van posar les coses a lloc. Un 6-13 abans de passar pel túnel de vestidors va deixar un 37-47 advers en el marcador. Era de preveure.

Reacció espectacular

Va ser després de la represa quan l'equip de Marc Delemus va fer un pas més en les seves ambicions. Tenint clar que especulant i sense intensitat màxima no s'arribaria enlloc, el Quart va fer un tercer període magnífic, amb un Pau Vila brillant malgrat no estar al cent per cent.

Després del 12-0 de sortida, el matx ja va ser de nou un intercanvi extrem de cistelles, en un pavelló a vessar. Fins a set punts va tenir l'equip local al darrer període. Però amb 79-81 i a només dos minuts, la classe del líder va emergir. El Quart va fallar dos triples i va perdre una pilota. Accions clau i males decisions, no pas de l'Aracena, que va saber tancar el triomf des del tir lliure.

QUART PISCINES SANT FELIU: Masllorens (19), Bataller (13), Montiel (20), Lozano (4) i Serra (3) –cinc inicial–; Jiménez (10), Puertas (9), Martorell i Vila (3). 22/45 de 2, 8/22 triples (3 Masllorens, 2 Jiménez, 1 Bataller, Montiel i Serra), 13/21 tirs lliures. 32 rebots (8 Puertas), 13 assistències (6 Vila) i 88 de valoració (21 Masllorens i Montiel). ARACENA COLLBLANC: Andrés (18), Vall-llobera (7), S. Pérez, D. Pérez (4) i Corominas (8) –cinc inicial–; Cuesta (6), Juan (15), Rodríguez (19), López (2), Guzmán i Jacas (8). 23/38 de 2, 10/27 triples (2 Rodríguez, Jacas i Corominas, 1 Andrés, Cuesta, Juan i Vall-llobera), 11/15 tirs lliures. 35 rebots (13 Andrés), 14 assistències (4 Corominas) i 85 de valoració (23 Andrés). PARCIALS: 19-20, 18-27 (37-47), 25-12 (62-59) i 19-28 (81-87).