El Quart torna a tastar el triomf

EBA. Després de dues derrotes seguides, va imposar-se a la pista d'un Arenys combatiu

QUART81

ARENYS78

El triomf era obligat per no perdre el tercer lloc, però cap rival és còmode fora de casa i, a més, les baixes ho posaven tot més difícil. I és que Marc Delemus va tenir les absències de Camós, lesionat, i Èric Jiménez, per motius laborals.

En tot cas, la posada en escena del Quart va ser impecable, amb activitat. Podia recuperar pilotes i, en transició, Montiel feia mal (3-10, 3'). De mica en mica, el rival va reaccionar i la producció de Cabrera a la pintura –els companys carregaven el joc sobre ell– va servir a l'Arenys per llimar la diferència. El control de la situació, però continuava sent visitant i la feina de Masllorens ho traduïa en el marcador (+11). Semblava que el partit es podia esparracar abans de mitja part, però dos triples locals van impedir-ho.

La tornada de vestidors va ser nefasta per al Quart, ja que la seva candidesa al darrere va motivar un 7-0 de parcial, que va col·locar l'Arenys al davant (43-42, 23'). Un temps mort va servir a l'equip per recuperar el fil al darrere i perquè Masllorens i Montiel tornessin a agafar la responsabilitat en atac. A ells s'hi va afegir Pau Vila en el darrer quart. El base va injectar energia en defensa i el seu pick and roll amb Masllorens va generar punts al Quart per afrontar la recta final sense angoixes.

Tímida emoció

Els errors en els tirs lliures i l'encert de l'Arenys en el triple –tres en l'últim minut– van reduir el forat. Tant, que es va arribar amb +2 per als visitants a cinc segons del final i dos tirs lliures de Vila. Va fer el primer, el segon el va fallar, però els locals no van poder fer un tir amb cara i ulls.

ARENYS: Gibert (5), Grau (6), Zniteka (15), Tomàs (21), Touré (7) –cinc–; Costa (8), Laguarda (2), Cabrera (12) i Mons (2). 16/42 de 2, 13/29 triples (7 Tomàs, 2 Grau, 2 Costa, Gibert i Zniteka), 7/11 tirs lliures, 42 rebots (12 Touré), 18 assistències (4 Tomàs) i 76 de valoració (19 Tomàs). QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (5), Masllorens (24), Bataller (10), Montiel (24), Martí Serra (2) –cinc–; Lozano (6), Guillem Serra, Martorell i Pau Vila (10). 30/45 de 2, 4/20 triples (2 Masllorens, Bataller i Montiel), 9/19 tirs lliures, 32 rebots (10 Masllorens), 12 assistències (4 Vila) i 92 de valoració (28 Masllorens). PARCIALS: 18-24, 18-18 (36-42); 22-22 (58-64) i 20-17 (78-81).