FCBQ

El Quart B ho intenta però no pot

QUART B 58

IPSI 65

IPSI: Sulleva (14), Gratacós (12), Pi (17), Granes, P. Teruel (6) –cinc inicial–; J. Teruel, Zaragoza (2), Escolà (2), Gonzàlez, Sanz (3) i Augé (9). 6 triples: 3 Gratacós, 2 Augé i 1 Pi. 11/15 tirs lliures. 20 faltes. QUART B: Mora (6), Jaume Carreras, Molina (13), Artacho (4), Bertran (3) –cinc inicial–; Pantrigo (3), Artigas (8), Jordi Carreras (9), Casadevall (4) i X. Carreras (8). 7 triples: 2 Jordi Carreras, 2 X. Carreras, 1 Pantrigo, Molina i Bertran. 7/15 tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 24-17, 14-10, 9-14 i 18-17. COMENTARI: El filial del Quart no va poder sortir victoriós de la pista de l'IPSI, un equip que va sortir molt encertat en el primer període i que, amb un parcial de 14-0, només començar va aconseguir escapar-se. Tot i marxar als vestidors onze punts a sota, el Quart va reaccionar en el tercer període per retallar distàncies, però de nou els locals van fer un 7-0 en l'inici de l'últim quart que els va tornar a allunyar. Tot i situar-se només quatre punts per sota a dos minuts del final, els visitants no van poder capgirar finalment el resultat.