FCBQ

Remuntada sense premi final per a la Bisbal

SOL GIRONÈS 80

LLIÇÀ D'Am. 84

LLIÇÀ D'AMUNT: Dabad (9), Castro (13), Hernández (12), J. Parera (15) i Vonna (13) –cinc inicial–; X. Parera (17), Gómez (2), Sarasola (4), Alonso i Mondéjar. 7 triples: 2 X. Parera, 2 Castro, 2 J. Parera, 1 Vonna. 17/26 en t. lliures. 24 faltes. SOL GIRONÈS LA BISBAL: Vilà (3), Soler (9), Mitjà (8), Nieto (15) i Poch (13) –cinc inicial–; Castillo (16), Macau (7), Pujades (3), Oliva, Curto (6). 9 triples: 2 Castillo, 2 Soler, 1 Vilà, 1 Macau, 1 Mitjà, 1 Nieto i 1 Curto. 15/21 en tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Macau i Nieto. PARCIALS: 23-13, 20-20, 19-18 i 22-29. COMENTARI: Derrota del Sol Gironès contra un rival directe, que va dominar el partit en els primers 25 minuts. Va ser amb 58-42 quan van arribar la reacció i la remuntada visitants. Amb cinc petits en pista, la Bisbal es va acostar a només tres punts a tres minuts del final, però els 19 tirs lliures de què va disposar el Lliçà d'Amunt en el darrer quart van desequilibrar el matx.