Formiga (6), Font (16), Roca (7), Coma (16), Ribas (5) –cinc inicial–; Torrent (2), E. Barcelona (8), Bosch (4), Polls (8) i P. Barcelona (2). 8 Triples: 4 Font, 2 E. Barcelona, 1 Ribas i Roca. 14/18 Tirs llures. 23 faltes.
Julià (15), Barris (9), Gironès (4), Angelats (20) Beachy (10) –cinc inicial–; Ribas (4), Martínez (6), Vila, Masach, Parals (5) i Moret (3). 8 triples: 2 Beachy, 2 Julià, 1 Ribas, Martínez, Barris i Parals. 15/21 tirs lliures. 22 faltes.
PARCIALS:
21-24, 21-19, 18-27 i 14-5.
COMENTARI:
Després d'una primera meitat molt igualada es va arribar al descans amb un lleuger avantatge visitant. A la represa, els bescanonins van ser superiors, i fent gala d'un gran encert van arribar al darrer període 10 punts per sobre. En el darrer període els colomencs van millorar en defensa, deixant l'anotació del Bescanó en només 5 punts. Tot això però, va ser insuficient, i la victòria va ser visitant.