FEB

Recital ofensiu i solidesa

EBA. Masllorens (33 punts amb set triples) i companyia van doblegar els aragonesos amb un 17-0 clau a la primera meitat

EL OLIVAR 80

QUART 97

Un altre triomf del Quart aquest any; i ja en van nou en els últims onze partits. És una gran ratxa que encara consolida més els de Marc Delemus a la zona alta després de superar amb solvència i amb una gran primera part a El Olivar de Saragossa.

De bon inici l'equip vinculat al CAI va posar problemes als gironins, que notaven la superioritat interior del veterà Legasa (9 punts a la primera meitat) i el jove Marc Martí (10), que ja ha debutat a l'ACB. Va ser amb un 17-22 advers, vorejant el final del primer quart, quan el talentós base internacional Sergi García va anar a la banqueta. A causa de l'absència d'un dels triplistes de la lliga, els locals van optar per una zona, que els va donar excel·lents resultats. El 17-0 va canviar totalment el panorama (34-22 al minut 4 del segon quart). Masllorens va estar immens, amb el reforç d'un inspirat Camós (12 punts en 11 minuts).

Amb el 51-32 del descans, el triomf ja estava ben encarrilat pel Quart, que tot i això va patir la reacció aragonesa a la represa. Hidalgo i García van aparèixer i van deixar a El Olivar el final del tercer quart amb un inquietant 71-60 de resultat. Però no hi va haver sorpresa. L'aportació global al darrere i davant de Masllorens i els triples de Serra van assegurar el triomf i van permetre que el jove Casadevall debutés.

QUART PISCINES SANT FELIU: Masllorens (33), Bataller (12), Lozano, M. Serra (6) i Vila (9) –cinc inicial–; Casadevall, Puertas (8), Camós (14), Montiel (13) i G. Serra (2). 24/41 de 2, 14/32 triples (7 Masllorens, 2 Camós i M. Serra, 1 Bataller, Montiel i Vila), 7/10 tirs lliures. 33 rebots (9 Masllorens), 21 assistències (9 Bataller) i 109 de valoració (38 Masllorens). EL OLIVAR: Pérez (9), Hidalgo (16), Legasa (17), García (16) i Martí (20) –cinc inicial–; Bermúdez, Sanz, Alcalà (2) i Vicente. 30/55 de 2, 3/21 triples (2 García, 1 Hidalgo), 11/15 tirs lliures. 43 rebots (10 Martí), 10 assistències (4 García) i 84 de valoració (20 Hidalgo). PARCIALS: 25-22, 26-10 (51-32), 20-28 (71-60) i 26-20 (97-80).