FCBQ

El Bescanó desapareix en la primera meitat

MATARÓ B 88

BESCANÓ 60

BESCANÓ: Julià (9), Barris (5), Gironès (5), Angelats (17), Beachy (8) -cinc inicial-; Ribas, Vila (3), Masachs, Parals (5) i Moret (8). 6 triples: 2 Beachy, 1 Vila, Julià, Gironès i Parals. 8/15 tirs lliures. 12 faltes. MATARÓ B: Varela (6), Cuadrada (11), Lluch (20), Traver (8), Cuixart (13) -cinc inicial-; Shon (4), Puig (9), Sánchez (10), Abadal i Genisans (7). 9 triples: 4 Lluch, 2 Traver, 1 Cuixart, Puig i Genisans. 9/14 tirs lliures. 15 faltes. PARCIALS:16-28, 10-25, 19-16 i 15-19. COMENTARI: Contundent derrota del Bescanó contra un Mataró que va ser superior des del primer minut. Les diferències, que al final del primer quart ja eren de 12 punts, van ampliar-se fins als 27 al descans. A la segona part els bescanonins van mostrar orgull i van evitar una desfeta més gran.