FEB

Marc Delemus deixarà el Quart a final de curs

EBA. Tancarà una etapa de set temporades com a tècnic de l'equip, al qual ha catapultat de la segona catalana als primers llocs d'EBA

El Quart tindrà nou tècnic la temporada que ve. Marc Delemus ha decidit donar per tancada l'etapa a l'entitat un cop acabi l'actual curs i passi el que passi en l'aspecte esportiu. La decisió la va prendre ja fa un parell de mesos, a principi del 2015, i l'ha anat comunicant els últimes dies a la directiva i tècnics de l'entitat, així com als jugadors del primer equip.

Any sabàtic?

L'actual era la setena temporada al càrrec i, precisament, el desgast ha estat el motiu principal de la decisió, segons Delemus, de 48 anys. El preparador considera que s'ha tancat un cicle i que per a les dues parts (tècnic i club) és millor separar els seus camins.

Ell va agafar l'equip l'estiu del 2008, quan acabava de pujar a segona catalana i, en aquests set anys, ha assolit tres ascensos de categoria fins a EBA, el sostre històric del club. A banda d'ascensos, ha obtingut altres fites, com ara la Lliga Catalana EBA aquest mateix curs, o els títols de campió dels dos grups de copa Catalunya (2012/13), de primera catalana (2010/11) i el subcampionat de segona (2009/10). El seu repte en aquesta recta final del curs és classificar el Quart entre els tres millors en el grup C d'EBA i jugar la fase d'ascens a LEB Plata. En la temporada passada va quedar a les portes (quart lloc final). La intenció de Delemus ara mateix és no entrenar el curs que ve. Això no vol dir abandonar el bàsquet, però sí viure'l d'una forma més relaxada, sense el lligam que suposen els entrenaments i els partits de cada setmana. El tècnic també ho ha volgut dir tan aviat perquè el club tingui temps de moure's i buscar-li un substitut.

Res perdut per a la fase d'ascens

Tot i la derrota a Salt de diumenge passat, el Quart continua depenent d'ell mateix per acabar entre els tres primers i disputar la fase d'ascens a LEB Plata. Ara mateix, l'equip és quart amb 14-7, empatat amb el cinquè (Sant Nicolau) i a un triomf del segon i el tercer classificat, l'Hospitalet i el JAC Sants (15-6). Pel que fa a les cinc jornades que queden –aquest cap de setmana la competició s'atura–, el Quart afrontarà les tres vinents contra tres rivals de la part baixa. Es tracta del Cornellà i el Pardinyes a casa, i a la pista del Castelldefels, el cuer. Les dues últimes seran contra el Sant Nicolau, a domicili, i contra l'Hospitalet, a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)