FEB

Remuntada final

EBA. El Quart va aixecar un partit en què perdia de 13 en el darrer període i manté el somni de la fase d'ascens

CORNELLÀ 65

QUART 66

L'èpica va arribar a temps al pavelló del Quart, en un partit que es va complicar per als de Marc Delemus. Els gironins van remuntar tretze punts en un darrer període en què van obtenir el premi del triomf en un cara o creu final.

No van ser bones les sensacions d'inici per als locals, amb problemes d'anotació fa setmanes. El 6-13 favorable al Cornellà era un primer avís al Piscines Sant Feliu, que patia la mobilitat dels interiors Arquès i Salvó. Al segon període s'afegia com a nou problema Marc Sesé, protagonista del 9-0 inicial dels visitants. Cinc minuts va estar sense anotar el Quart, amb problemes en l'atac estàtic, que al descans perdia 32-41.

A la represa el gironí Bernat Álvarez era l'encarregat de mantenir al davant el Cornellà amb la seva bona lectura del pick and roll. Va ser al tram final, amb menys 13 (44-57), que va arribar la reacció. Un 13-2 de sortida, amb un Montiel estel·lar, va impulsar la remuntada. Amb empat a 65 i a 14 segons del final Masllorens va anotar un tir lliure clau, i al darrer atac visitant el triple de Pilan, a l'últim segon, no va entrar.

QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (6), Masllorens (14), Montiel (18), M. Serra i Vila (9) –cinc inicial–; Jiménez (7), Bataller (12), Lozano, G. Serra i Martorell. 18/41 de 2, 6/18 triples (2 Masllorens i Bataller, 1 Jiménez i Montiel), 12/18 tirs lliures. 30 rebots (9 Vila), 10 assistències (4 Vila) i 68 de valoració (22 Montiel). CORNELLÀ: Luquero, Villalón (11), Sesé (14), Pilan (5) i Salvó (10) –cinc inicial–; Milan, Martínez (2), Coll, Álvarez (12) i Arquès (11). 17/37 de 2, 6/23 triples (2 Sesé, 1 Álvarez, Pilan, Arquès i Salvó), 13/18 tirs lliures. 37 rebots (7 Sesé i Arquès), 9 assistències (3 Álvarez) i 59 de valoració (18 Sesé). PARCIALS: 20-18, 12-23 (32-41), 12-16 (44-57) i 22-8 (66-65).