Ferragut (4), Piqueras (13), Mateu (10), Anglada i Gorga –cinc inicial–; Portaló (2), Bonaventura (9), Ballester (2), Macalou (15), Bernada (2) i Prats (12). 10 triples: 4 Prats, 3 Bonaventura, 2 Mateu, 1 Piqueras. 3/8 en tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Ferragut.
Martini (22), Esponellà (14), Alonso (1), Cantenys (18) i Darnés (7) –cinc inicial–; Vizcaino (3), Capella, Company (6), Usan (8), Costey, Valdeh. 8 triples: 3 Martini, 2 Esponellà, 1 Usan, 1 Company, 1 Cantenys. 19/34 en tirs lliures. 16 faltes personals.
PARCIALS:
14-26, 24-9, 17-23 i 14-21.
COMENTARI:
Derrota del Salt a casa contra l'Escala, que va aprofitar els 16 tirs lliures del darrer quart per trencar un igualat partit i emportar-se la victòria. La bona sortida visitant, amb un 0-11, va fer que al Salt li costés entrar en partit. Va ser en el segon quart quan els d'Oriol Verdés es van activar gràcies a la defensa i van aconseguir anar al descans amb avantatge en el marcador (38-35). A la represa els locals ja van començar a patir la càrrega de les faltes, que al darrer quart va passar factura.
108
TIANA:
Costa (18), Duran (7),Trujillo (4), Enrici (16), Arenas (19) –cinc inicial–; Gispert (15), Cañellas, Fernández (2), Jiménez (22) i Navarro (5). 14 triples : 4 Jimenez; 3 Costa, 3 Arenas. 2 Gispert i 1 Duran i Enrici. 16/24 tirs lliures. 19 faltes.
73
ADEPAF:
Juanola (8), Sanz (13), Garriga (18), Punset (10), Quintana (12) –cinc inicial–; Bosch (8), Ruano (4), Abad, Dorca i Orduña. 5 triples: 2 Quintana i 1 Garriga, Juanola i Bosch. 10/18 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
23-19, 20-17, 31-17 i 34-20.
COMENTARI:
L'Adepaf va caure contundentment a domicili contra el Tiana. Les baixes del conjunt figuerenc i les poques opcions de rotació van frustrar el bon inici de partit, ja que el resultat després de 20 minuts de joc mostrava un accessible 43-36. A la represa tota la feina se'n va anar en orris ja que dos quarts demolidors en atac, aprofitant el gran desgast dels figuerencs, van incrementar la diferència en el marcador. Al final un 108-73 que no reflecteix la diferència de nivell entre els dos equips.