FEB

Sense el premi de les fases

EBA. El Quart no jugarà per l'ascens després de perdre a Sabadell en un partit igualat en què un darrer triple sobre la botzina va decidir

QUART 69

SABADELL 72

No podrà ser. Les dues darreres derrotes en la pròrroga han acabat passant factura a un Quart Piscines Sant Feliu, que amb l'ensopegada d'ahir queda fora de les fases d'ascens. Una derrota en què de nou va sortir creu en el darrer segon, però que no treu cap mèrit a la gran temporada del conjunt gironí.

Tot i la baixa d'Eric Jiménez, l'equip de Delemus va sortir amb ambició i conscient que esgotava les possibilitats d'acabar tercer. Així, en el primer període es va veure un Quart entonat, que va arribar als 26 punts. Va canviar el panorama en el segon acte, quan el Sabadell va endurir el partit, portant la iniciativa al marcador amb un Marc Sobrepera dominador i aconseguint anar als vestidors avançat (41-39). En la represa va baixar l'encert en un encontre molt més tàctic. Quan faltaven dos minuts i mig per al final dos triples locals i una tècnica van fer que el Quart perdés quatre punts d'avantatge. Però va ser en la darrera possessió, amb empat a 69, quan un triple d'Abella sobre la botzina va sentenciar.

La propera (10-05-15)

Martorell-Salt; Olivar-Cornellà; Arenys-Castelldefels; Collblanc-Pardinyes; JAC Sants-Sant Nicolau; Quart-l'Hospitalet; Andorra-Santfeliuenc

SABADELL SANT NICOLAU: Sobrepera (23), Costa (9), Torres (5), Angelats (8) i Moix (10) –cinc inicial–; Wilson (1), López (5), Abella (8), Sabata (3) i Clotet. 15/30 de dos, 8/22 en triples (2 Angelats, Abella i Moix, i 1 Sobrepera i Sabata) i 18/22 en tirs lliures. 34 rebots (9 Sobrepera), 20 assistències (6 Costa) i 85 de valoració (32 Sobrepera). QUART PISCINES SANT FELIU: Puertas (11), Bataller (15), Masllorens (4), Camós (13) i Serra (14) –cinc inicial–; Lozano, Montiel (3), Martorell (2) i Vila (7). 19/44 de dos, 8/23 en triples (4 Serra, 3 Bataller, 1 Camós) i 7/12 en tirs lliures. 31 rebots (6 Masllorens), 14 assistències (7 Camós) i 67 de valoració (15 Puertas i Camós). PARCIALS: 19-26, 22-13 (41-39), 17-16 (58-55) i 14-14 (72-69).