Aibar (2), Àlvarez (13) Sardà (19), González, Franch (25) –cinc inicial–; Faura, Pereda, Baluda (11), Lario (6), Sánchez, Duran, Balletbo (10). 11 triples: 7 Franch, 4 Sardà. 6/15 en tirs lliures. 25 faltes.
Juanola (10), Sanz (3), Garriga (14), Punset (9), Dorca –cinc inicial–; Bosch (2), Quintana (21). 8 triples: 4 Juanola, 2 Punset, Quintana. 14/22 en tirs lliures. 16 faltes.
PARCIALS:
24-15, 23-16, 23-12 i 21-16.
COMENTARI:
El partit que es va disputar dissabte a Montgat va ser molt intens per part dels locals, ja que no van deixar de pressionar en tot el partit. Amb 12 jugadors a la banqueta i una constant rotació, el ritme de l'amfitrió va ser molt alt. Els visitants, que continuen amb les seves baixes, van fer una bona feina durant tot el partit, treballant en defensa i buscant un joc fluid, però tot i així, la distància en el marcador va ser molt gran. Marc Garriga va ser dels més destacats sota els taulers, i els júniors Arnau i Xavi, com sempre, van aportar.
68
VILASSAR DE DALT:
Hurtado (10), Vidal (9), Aspín (11), García (9) i Quintana (4) –cinc inicial–; Blat (1), Martínez (6), Villagrasa (4), Escrihuela (9) i López (5). 5 triples: 2 Hurtado, Escrihuela, 1 Espín. 21/38 de tirs lliures. 17 faltes.
55
SALT:
Ferragut (9), Piqueras (12), Mateu (16), Anglada (3) i Gorga –cinc inicial–; Portaló, Bonaventura, Macalou (10), Barnada (3), Prats, Corominas (2). 3 triples: 1 Ferragut, Piqueras, Mateu. 6/13 en tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Anglada.
PARCIALS:
21-12, 18-15, 15-11 i 14-17.
COMENTARI:
No va tenir gaire opcions, el Salt, ja que va patir una diferència important de faltes: 28 en contra per 17 a favor. La sortida del Vilassar (7-0) va ser molt bona i als visitants els va costar d'entrar en el partit. En el segon quart el Salt es va trobar amb millors sensacions, tot i que se'n va anar al descans amb un 39-27. A la represa els gironins van remuntar 7 punts però un parcial de 10-0 va donar 19 punts més als locals quan faltava un quart, ja definitiu.