FCBQ

El Quart jugarà la promoció i el Palamós baixa

PALAMÓS 71

QUART 77

QUART: Gironès (10), Artigas (8), J. Carrera (2), Molina (10), Artacho (6) –cinc inicial–; Mora (3), Pantrigo (3), Lozano (11), Casadevall (8), X. Carreras (8) i Bertran (8). 9 triples: 2 Bertran, 2 X. Carreras, 2 Artigas, 1 Pantrigo, Gironès i Lozano. 12/18 tirs lliures. 22 faltes. PALAMÓS: Juanola (11), Ureña (16), M. Latorre (6), A. Latorre (4), Nicolás (12) –cinc inicial–; Rojas, Parejo (2), Jordà (2), Castelló (5), Vilplana (2), Acero (10) i Gubert (1). 7 triples: 3 Acero, 2 Nicolás, 1 Castelló i Juanola. 17/26 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Acero. PARCIALS: 17-16, 19-15, 25-18 i 16-22. COMENTARI: Victòria contra el Palamós del Quart, que tot i això haurà de jugar la promoció de permanència per salvar la categoria; per contra, els palamosins confirmen el descens directe. El partit va ser intens i cap dels dos equips tenia el control del partit. En la segona, els locals van agafar un bon avantatge que el Palamós no va poder capgirar.