FEB

Albert Brea, al Quart

EBA. És l'escollit per cobrir el buit a la banqueta de Marc Delemus, tècnic els set últims anys. Ara estava dirigint el júnior de l'escola Marc Gasol

La nova etapa a Quart ja es comença a construir. Després d'escriure l'última pàgina del segon curs seguit a EBA dissabte passat, ja és hora de pensar en futur. I la primera pedra és el tècnic encarregat de cobrir el buit deixat per Marc Delemus, que havia decidit deixar-ho després de set anys plens d'èxits, entre els quals hi ha el salt des de la segona catalana fins a una competició de la FEB.

L'escollit és Albert Brea (1974), que ha acceptat el repte de mantenir el nivell de resultats de l'equip, que, en els dos primers cursos a EBA, s'ha acostat a la fase d'ascens (quart i cinquè lloc). “El projecte és atractiu i m'ha seduït. Ja he parlat amb la plantilla per saber quin era el seu plantejament i la majoria té la intenció de continuar. Per a mi, era vital que es pogués mantenir el bloc”, va exposar Brea, que tindrà un cos tècnic amb dos assistents. Un és Lluís Martínez, retirat oficialment dissabte i amb qui va coincidir en l'etapa al Valvi; l'altre, Carles de Luna, fisioterapeuta en l'època del CB Girona, que també assumirà aspectes tècnics.

L'historial

Brea ha dirigit aquest curs el júnior de l'escola Marc Gasol, a qui ja ha informat de la decisió, si bé hi continuarà fins al 30 de juny. L'any anterior va estar a l'Onyar, al qual va conduir a l'ascens a copa Catalunya. També ha estat dos anys al Club Escola Bàsquet Girona (infantil preferent i cadet B); al Quart B, a segona catalana, i al Sant Narcís, al júnior territorial i a tercera catalana.

Com a jugador, el gironí es va formar a la Salle Girona i va jugar 81 partits a l'ACB amb el CB Girona, on havia acabat el seu període de formació. Del 1996 al 1998, va jugar a Alacant (LEB) i, posteriorment, va tornar a Girona per jugar al Santa Eugènia a l'antiga segona divisió abans de retirar-se, amb 25 anys.

Tindrà com a ajudants Lluís Martínez, que s'acaba de retirar, i Carles de Luna
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)