El Quart, a un pas de la permanència

1a catalana. Permanència

salle horta68

quart b72

El Quart va guanyar el primer assalt en la lluita per la permanència en vèncer la Salle Horta. La primera part va ser molt intensa, i es va arribar al descans amb 34-33. A la represa, el Quart va millorar en atac i semblava tenir el partit sentenciat a falta de 5 minuts (63-46). A poc a poc els visitants van anar retallant diferències i van ficar la por al cos als quartencs. Al final no hi va haver remuntada i els gironins van fer el primer pas cap a la permanència.

QUART B: Pantrigo (1), Gironès (12), Jordi Carrera (4), Artacho (4), Bertran (3) –cinc inicial–; Mora (3), Jaume Carreras (2), Artigas (7), Lozano (12), Molina (20), Casadevall i Xavier Carreras (4). 8 triples: 3 Molina, 2 Artigas, 1 Gironès, Lozano i Bertran. 12/20 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Jordi Carreras. LA SALLE HORTA: Soler (9), Poch (10). Rovira, Vicente (21), Carretero (14) –cinc inicial–; Such (2), De la Fuente (5), Bragulat (3), Martín, Velázquez (1), Grau (1) i García (2). 6 triples: 3 Vicente, 1 Soler, Carretero i De la Fuente. 14/27 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 13-12, 21-21, 21-11 i 17-24