FCBQ

El Bescanó no pot rematar tot i els triples

BESCANÓ 75

CAMBRILS 81

CAMBRILS: García (11), Gené (17), Marco (7), Palliser (18) i Bautista (8) –cinc inicial–; Villaverde (9), Contreras (3), Berenguer, Duran, Peris (8). 5 triples: 3 García, 1 Marco i Villaverde. 6/9 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Palliser. BESCANÓ: Julià (17), Barris (6), Gironés (19), Angelats (14) i Moret (5) –cinc inicial–; Ribas, Martínez, Vila (1), Masachs (7), Parals (6). 13 triples: 5 Gironés, 3 Julià, 2 Barris i Parals i 1 Masachs. 8/18 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 27-19, 16-20, 20-16 i 18-20. COMENTARI: Hi haurà un tercer partit, diumenge que ve a les 19 h. Això sí, a casa del Bescanó, que ahir no va poder rematar la feina en el segon partit de la promoció de permanència a segona catalana. Els de Francesc Mejías van patir en el primer quart un parcial de 12-0, després de sortir molt bé dominant el resultat (6-16). En la sortida del segon quart dos triples visitants van tornar a igualar el partit (27-27). Però un altre parcial, de 9-0, va trencar definitivament el partit a favor del Cambrils.