ACB

“Relax? No ens sobren els títols”

Xavi Pascual Tècnic del Barça

El tècnic Xavi Pascual va ser clar quan se li va preguntar si l'equip podia relaxar-se després del plàcid triomf contra la Penya: “No ens sobren títols per poder-nos relaxar, sabem tot el que hi ha en joc.” El tècnic de Gavà es va mostrar especialment satisfet de la feina dels seus homes: “Obrir un play-off a casa sempre és difícil i ho hem fet molt bé, tot i que no hem tingut encert en el tir de tres punts.” Pascual també va destacar temes del joc del seu equip: “Hem tingut 11 pilotes recuperades, 16 assistències i 14 pèrdues que potser són massa però tenim equilibri i estem fent bones passades.” Pel màxim responsable blaugrana, la clau havia estat, però, la defensa dels seus: “Hem defensat molt com a equip, tenim ara 48 hores per preparar el següent assalt, que segur que serà molt complicat; a Badalona hi haurà segur molt bon ambient i ens costarà molt poder fer el nostre joc.” Xavi Pascual, que va fer una roda de premsa curta, va avisar que no es pot caure en l'eufòria i que cal continuar en aquesta línia: “Marxo content del matx perquè el treball de l'equip ha estat molt bo, tot i que podíem haver estat més encertats.” De fet van anotar tots els homes que van jugar.

Maldonado: “Si no igualem el seu nivell físic no tenim possibilitats”

Salva Maldonado va definir el problema del matx: “El primer quart ha marcat la resta del partit i, tot i que la segona part m'ha agradat perquè hem arriscat, la veritat és que ells han estat molt superiors no només en un aspecte físic, sinó que tàcticament també han estat molt bé.” El tècnic verd-i-negre va assegurar que demà tot pot canviar: “Tenim la guia a seguir amb vista al segon partit perquè hem canviat la dinàmica i a Badalona hem de sortir diferents; si no igualem el seu nivell físic, no tenim cap possibilitat, estem segurs que competirem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)