ACB

Pretemporada definida en el Fiatc i el MoraBanc

Lliga Endesa. Pendents de jugar o no la final de la Lliga Catalana, els verd-i-negres jugaran un mínim de set partits, i els andorrans, sis

El Fiatc Joventut de Badalona i el MoraBanc Andorra van fer públiques ahir les respectives pretemporades quant a partits amistosos, per bé que en els dos casos hi ha enfrontaments encara sense lloc ni hora confirmats. En tot cas, i pendents de si accedeixen a la final de la Lliga Catalana –s'enfronten entre ells en una de les semifinals–, és segur que els verd-i-negres en jugaran com a mínim set i els del Principat, sis.

Setmana a Benasc

En el cas dels del Salva Maldonado, la feina arrencarà el dilluns 31 al Palau Olímpic, per bé que els jugadors seran citats per grups el 27 i el 28 per passar les revisions mèdiques. Tot just sis dies més tard, ja jugaran contra el Barça en el torneig de Sant Julià de Vilatorta, a dos quarts d'una del migdia per, l'endemà, marxar cap a Benasc, on l'equip farà una estada fins al dissabte 12. Tornant, el diumenge 13, jugaran contra el CAI a Platja d'Aro a les sis de la tarda.

A partir d'aquí, i a banda del partit de Lliga Catalana, només hi ha confirmats rivals i dies, però no lloc ni hora: UCAM Múrcia (15/09), Laboral Kutxa (19/09), Dominion Bilbao (28/09) i, una setmana abans de començar la lliga, el diumenge dia 4, contra l'ICL Manresa.

Trofeu MoraBanc

Pel que fa al MoraBanc Andorra, la feina s'iniciarà el dilluns 24 amb les revisions mèdiques. Després de quinze dies de sessions, els de Joan Peñarroya jugaran el primer partit contra l'ICL Manresa, a les sis de la tarda, dins del torneig de Sant Julià. Una setmana després, en el que serà el primer trofeu MoraBanc, l'equip rebrà la visita del Barça Lassa, a partir de les nou del vespre al Poliesportiu. En el seu cas, la resta d'amistosos lligats tenen la localitat determinada, però no encara l'hora: contra l'UCAM Múrcia a Torrefarrera (17/09), contra el Laboral Kutxa a les Borges Blanques (20/09), el de Lliga Catalana a Granollers (Penya) i, una setmana abans del debut en la lliga, a Tàrrega contra el Retabet.es de Jaume Ponsarnau.

Fiatc Joventut
6/09, St. Julià Vilatorta
Barça Lassa
13/09, Platja d'Aro
CAI Saragossa
15/09
UCAM Múrcia
19/09
Laboral Kutxa
25/09, Granollers
MoraBanc
28/09
Dominion Bilbao
4/10
ICL Manresa
MoraBanc Andorra
6/09, St. Julià Vilatorta
ICL Manresa
12/09, Andorra
Barça Lassa
17/09, Torrefarrera
UCAM Múrcia
20/09, Borges Blanques
L. Kutxa
25/09, Granollers
Fiatc Joventut
4/10, Tàrrega
Retabet.es GBC

El Barça arrenca el dijous 27

El FC Barcelona Lassa començarà la feina el 27 i, en el seu cas, té confirmats els partits de Sant Julià Vilatorta contra la Penya (6/09) i, sis dies després (12/09), contra el MoraBanc, en la setmana que farà l'habitual estada a Encamp. Un cop això, és segur que jugarà les semifinals de la Lliga Catalana contra l'ICL Manresa, el divendres 25 a Granollers i, en cas de vèncer, la final l'endemà. I set dies després, la supercopa ACB a Màlaga, o contra l'Unicaja o l'Herbalife. En tot cas, entre el dia 12 i el 25 és segur que en jugarà algun altre, encara per confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)