FEB

El Quart, a prop de fitxar el pivot Brad Kanis

Bàsquet. Lliga EBA. El Multiópticas Salt, amb la plantilla gairebé tancada, comença avui la pretemporada, mentre que el Quart va arrancar el dia 20

Quart i Multiópticas Salt afronten ja la pretemporada –els d'Albert Brea van començar dimecres passat– amb les plantilles pràcticament tancades, però no del tot. I és que l'entitat que presideix Eva Ribas podria posar la cirereta al pastís amb la incorporació estel·lar del pivot nord-americà Brad Kanis (2,71, 31 anys). Club i jugador negocien fa setmanes aquesta possibilitat, supeditada a la tramitació del visat del jugador els propers dies.

Kanis, màxim responsable de l'acadèmia Europrobasket i resident a Girona des de fa un any aproximadament, ja va jugar uns mesos la temporada passada al Vic, a copa Catalunya. L'interior té un llarg recorregut internacional a la seva carrera. Nascut a Portland, criat al sud de Califòrnia i format a la Universitat del Sud de Utah i a la de Grand Canyon de Phoenix, va començar la seva aventura professional a l'Uruguai (Bienvenido). Després, va jugar a Síria (Al Jalaa), Qatar (Qatar), un altre cop a l'Uruguai (Trouville), Taiwan (Yulon Lugen), el Japó (Tochigi), Kosovo (KB Besa) i el Marroc (CRA Alhucemas).

Per la seva banda, els d'Eric Surís comencen la feina avui vespre al pavelló de Salt, amb l'objectiu de tornar a mantenir la categoria amb pràcticament el mateix grup de la temporada passada. El club no descarta, però, alguna incorporació de darrera hora per reforçar el joc interior, just quant a pes i quilos a la pintura per competir amb garanties en l'exigent grup català de la lliga EBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)