ACB

Pensant en futur

Bàsquet. Lliga Endesa. L'ICL Manresa tanca un acord per dos anys amb Lluís Costa, que s'hi incorporarà a partir del 2016/17. Aquest curs jugarà a Osca (LEB Or)

Tot i tenir la plantilla tancada des de fa alguns dies, l'activitat no s'ha aturat als despatxos a l'ICL Manresa. Així, la parcel·la tècnica ha vist una oportunitat de mercat de cara al futur i s'hi ha tirat de cap. El club del Bages ha tancat un acord per dos anys amb Lluís Costa, un tracte que es farà efectiu a partir de la temporada 2016/17 sempre que l'equip es mantingui en la Lliga Endesa.

Lluís Costa va signar fa tan sols una setmana per l'Osca, on encetarà la segona etapa. En la primera, i també amb Quim Costa a la banqueta, el base va oferir un gran nivell que li va permetre anar el curs passat a Burgos per fer parella amb Albert Sàbat. I a final de temporada hi va celebrar l'ascens a l'ACB –al final, frustrat–. Tant el mateix Costa com l'ICL Manresa consideren que estar-se un altre any a LEB Or li provarà, i li ha de permetre solidificar més el seu joc amb vista al salt de categoria, d'aquí a un any. El club manresà no és l'únic de la Lliga Endesa que s'havia interessat pel base format a les categories inferiors del Barça, però ha acabat tancant l'operació.

Sandul, a punt

En paral·lel, el club ha desencallat la situació del pivot ucraïnès, que no va arribar la setmana passada, tal com estava previst, per culpa dels problemes amb el visat. Ara sembla que la situació ja està desencallada i s'espera que Maksim Sandul arribi entre demà i demà passat al Bages per incorporar-se a la dinàmica col·lectiva. Un cop arribi, Ibon Navarro tindrà la totalitat de plantilla a disposició a excepció de Juan José García, que està en el FIBA Amèrica.

Lluís Costa
27-02-1993
22 anys
Sant Just Desvern
Base
1,87 m
Trajectòria
2010-12
Barça B (LEB Plata)
2012-14
Osca (LEB Or) 2014/15
Burgos (LEB Or) 2015/16
Osca (LEB Or) 2016-?
ICL Manresa
LEB Or 2014/15
Punts
5,3
Tirs de 2
51,8% (44/85)
Tirs de 3
25,6% (10/39)
Tirs lliures
81,6% (31/38)
Rebots
2,1
Assistències
3,0
Valoració
7,1
Minuts
18,1
Partits
28
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)