ACB

Sant Julià de Vilatorta cita els catalans ACB

Bàsquet / lliga Endesa. Estrena de tots quatre: Barça Lassa-Fiatc Joventut (12.30 h, E3) i ICL Manresa-MoraBanc Andorra (18 h)

La localitat osonenca de Sant Julià de Vilatorta serà avui l'escenari del debut dels quatre equips catalans de la lliga Endesa en el marc del 31è torneig BBVA. Al migdia es disputarà el derbi per excel·lència entre el Barça Lassa i el Fiatc Joventut. Pels blaugrana debutaran Samuels, Vezenkov i Diagné, mentre que per la Penya ho faran Osmane Dame i Albert Sàbat. En el Barça, a banda dels jugadors que disputen l'europeu, són baixa per lesió Navarro i Abrines, mentre que Arroyo encara es recupera d'unes molèsties al bessó dret. La Penya arriba a la cita encara pendent del fitxatge d'un aler ofensiu tot esperant que baixin els preus del mercat. A la tarda, a les 18 h, hi haurà el segon duel català entre l'ICL Manresa i el MoraBanc Andorra. Es podrà assistir al debut del renovat Manresa d'Ibon Navarro, en què només continuen Àlex Hernández i Grigonis. Debutaran Barrera, Montañez, Musli, Otvertxenko, Thomas, Sánchez i Simon. Sandul es baixa per un problema en un dit del peu. Pels andorrans es podran veure tres de les cares noves: Pino, Jones i Clark.

Sis ‘catalans' són a l'europeu

En els dos derbis d'avui no hi seran sis jugadors que disputen l'europeu. El Barça és qui té més baixes (Ribas amb Espanya, Satoransky amb la República Txeca, Tomic amb Croàcia i Perperoglou amb Grècia). L'Andorra hi té Stojanovski (Macedònia) i Xermadini (Geòrgia). En el bàndol manresà, Juan José García, que jugava el FIBA Amèrica amb la República Dominicana, es va lesionar, mentre que l'ucraïnès Ruslan Otvertxenko va quedar fora de la llista a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)