FCBQ

El CEB Girona supera clarament el Quart B (54-79)

QUART B: Mora (9), Pantrigo (2), Casadevall (14), Carreras, Artacho (9) –cinc inicial–; Bosch (2), Rodríguez, Julià, Ibanco (3), Robirola (7), Clavaguera (4) i Juscafresa (4). 2 triples: Robirola i Juscafresa. 7/14 tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Bosch. CEB GIRONA: Justícia (7), Valls (2), Heras (14), Poch (5), Herrera (34) –cinc inicial–; Barris (9), Sala, Tort, Dubé, Alonso (1) i Rigat (7). 5 triples: 2 Heras, 2 Rigat i 1 Poch. 15/18 tirs lliures. 22 faltes. PARCIALS: 11-19, 14-21, 17-16 I 12-20. COMENTARI: Clar triomf del CEB Girona contra el filial quartenc en un partit que els visitants van dominar de principi a fi. Els quartencs van veure's superats en la primera meitat, i van marxar als vestidors 18 punts per sota, davant un rival que va exhibir la seva superioritat física. Un parcial de 2-10 en l'inici del tercer període –que situava els gironins 26 punts al davant– feia semblar que s'arribaria al darrer quart amb un avantatge més escandalós, però el conjunt local va ser capaç de suavitzar les diferències. L'interior Herrera va dominar la pintura en tot moment i, amb 34 punts, va ser el màxim anotador del matx.